Lysglimt i mørketida

IMG_4244Søndag 21. januar holder Tor Rødseth med venner nyttårskonsert på Skodje bedehus.

Tor Rødseth har en rekke CD-innspillinger bak. Han er musikalsk sett svært allsidig og fargerik, og er i særlig grad inspirert av 60-70-tallsmusikken men er ikke begrenset til denne epoken. Tekstene i sangene berører de fleste bibelske tema og bærer tydelig preg av håp, positivitet og takknemlighet. Tor er sett på som en folkelig artist som appellerer til både unge og eldre.

Sanger fra Tor sine mange CD-er blir mye spilt på kristne lokalradioene på Sunnmøre såvel som i programmet Country-gospeltimen som ukentlig er å høre på radiostasjoner over hele Norge.

”Lysglimt i mørketida” konserter har tidligere vært holdt to ganger i Hildre kirke og en gang i Vatne kirke og nå kommer turen til Skodje bedehus. For noen av sangene blir det tekst på storskjerm slik at alle som ønsker det kan synge med.

Det blir fri entre til konserten, med mulighet for å gi en gave til oppussing av peisestua på bedehuset.

Tor Rødseth med venner håper at mange vil benytte denne anledningen til å ta inn gladsangens lysglimt i mørketida gjennom en fin og fargerik sangopplevelse på en søndagskveld.

Medvirkende:
Tor Rødseth (gitar / vokal) har med seg Kjell Arne Wiig (piano), Svein Blomvik (trekkspill), Bernt Johannes Hildrestrand (trommer / vokal) og Arnvid Brandal (bass / vokal).

Oppstart av Klubben høst 2016 fredag 9. september kl. 19.00!

Da er det straks oppstart for Klubben høsten 2016!

 Alle barn/ungdommer i 5.-9. klasse er hjertelig velkommen.

Vi har fått en del midler fra Sparebanken møre via Gullkornmidler 🙂
Med disse midlene har vi gått til innkjøp av en 65″ KJEMPEDIGER flatskjerm, en Playstation 4, ekstra kontroller og noen spill.

En kjempestor takk til Sparebanken Møre!!!!

Mer om Gullkornmidler her:

https://www.sbm.no/lokalt-engasjement/gullkorn/12/0/